Nieuwe Commissieleden YP

28-12-2016

Sander Hendriks is 29 jaar, werkzaam als Senior IT Auditor bij ABN AMRO sinds september 2015. Daarvoor werkte hij bij EY als financial accountant, totdat hij zijn RA-titel mocht dragen en koos voor een verbreding naar IT auditing. Na afronding van de postmaster IT Audit, Compliance & Advisory was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

“De reden dat ik mij wil inzetten voor IIA YP is tweeledig. Ik ben ervan overtuigd dat wij, Young Professionals, onze beroepsgroep flink vooruit kunnen helpen doordat wij bewegingsvrijer kunnen innoveren, bijvoorbeeld door “wetmatigheden” ter discussie te stellen. Daarnaast wil ik bereiken dat wij met IIA YP echt de belangen van Young Professionals gaan behartigen. Hierbij kunnen we ook onze unieke positie binnen het IIA als wereldwijde organisatie benutten (in tegenstelling tot de NBA en NOREA) om tegemoet te komen aan de internationale ambities van de Nederlandse Young Internal Auditors.”

Fabienne Boletis is 27 jaar en werkzaam als consultant Internal Audit, Risk & Compliance Services bij KPMG. 

“Vóór KPMG heb ik gewerkt bij OCI NV en ik ben afgestudeerd in Organizational & Management Control aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Momenteel volg ik de postmaster Executive Internal Auditing Programme aan de Universiteit van Amsterdam. 

Ik ben lid geworden van de IIA YP Commissie omdat ik het leuk vind om evenementen te organiseren waar Young Professionals bij elkaar kunnen komen om kennis te delen. Het is een leuke manier om andere enthousiaste internal auditors te ontmoeten en na te denken over hoe wij met z’n allen een bijdrage kunnen leveren aan het vakgebied. Mijn doel is om evenementen te organiseren waarbij de participanten weggaan met nieuwe inzichten en ideeën!"

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie