Nu in IIA Academy: online training: Update Ethiek

19-09-2022

Het aanbod online trainingen in de IIA Academy is uitgebreid met Update Ethiek; het logische vervolg op deel 1, deel 2, deel 3 en Escaperoom Ethiek. Met deze online training verschaft het IIA gecertificeerden weer een extra mogelijkheid te voldoen aan de ethiek-verplichting. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Tijdens deel 3 van de onlie training Ethiek werken deelnemers aan kennis en vaardigheden om moreel juist te kunnen handelen. Dit gebeurt aan de hand van praktijkvoorbeelden en met behulp van praktische stappenplannen en toetsstenen.

Het IIA biedt sinds 2018 online Ethiek trainingen aan. Deze trainingen zijn goed ontvangen. Om deze reden zijn de trainingen Ethiek Deel 1, 2 en 3 ontwikkeld. Het advies is om de trainingen in de juiste volgorde te volgen. 

Deze training is vanaf nu beschikbaar via de IIA Academy. Heb je dit jaar nog PE-punten nodig en heb je interesse in dit onderwerp? Of heb je een C-titel en dit jaar nog geen gecertificeerde training ethiek gevolgd? 

Vanaf 1 januari 2018 dienen alle leden met een internationale IIA-titel jaarlijks verplicht twee uur aan ethiek gerelateerde trainingen te volgen. Dit is onderdeel van de Continue Permanente Educatie van IIA Global en geldt als voorwaarde om de certificering te mogen behouden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie