Nu in IIA Academy: online training Ethiek Deel 2

24-09-2019

Het aanbod online trainingen in de IIA Academy is uitgebreid met Ethiek Deel 2; het logische vervolg op deel 1. Met deze online training verschaft het IIA gecertificeerden weer een extra mogelijkheid te voldoen aan de ethiek-verplichting. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Tijdens deel 2 van de onlie training Ethiek werken deelnemers aan kennis en vaardigheden om moreel juist te kunnen handelen. Dit gebeurt aan de hand van praktijkvoorbeelden en met behulp van praktische stappenplannen en toetsstenen.

In 2018 heeft IIA Nederland voor het eerst een online training Ethiek aangeboden voor haar leden. Deze training is goed ontvangen. Om deze reden is de online training Ethiek Deel 2 ontwikkeld. Het advies is om eerst Ethiek Deel 1 te volgen, maar Ethiek deel 2 kan eventueel ook afzonderlijk worden gevolgd.

Deze training is vanaf nu beschikbaar via de IIA Academy. Heb je dit jaar nog PE-punten nodig en heb je interesse in dit onderwerp? Of heb je een C-titel en dit jaar nog geen gecertificeerde training ethiek gevolgd? Schrijf je dan in voor deel I of II van de online training Ethiek

 

Vanaf 1 januari 2018 dienen alle leden met een internationale IIA-titel jaarlijks verplicht twee uur aan ethiek gerelateerde trainingen te volgen. Dit is onderdeel van de Continue Permanente Educatie van IIA Global en geldt als voorwaarde om de certificering te mogen behouden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie