Onderzoek: IT-projecten die een eigen leven leiden

13-06-2018

20 jaar later! Een revisie van een onderzoek onder internal auditors naar IT-projecten die een eigen leven gaan leiden.   
 
Twintig jaar geleden is er grootschalig onderzoek gedaan onder internal auditors naar de drijvende, gedragsmatige factoren achter IT-projectescalatie. Het is tijd voor een revisie! Hebben twee decennia aan onderzoek, nieuwe managementmethodologieën en ervaring in IT-projectmanagement bijgedragen aan een betere projectprestatie? Zijn de drijvende factoren achter IT-projectescalatie veranderd ten opzichte van 20 jaar geleden? Bestaat het probleem nog wel dat projecten op hol slaan? Erasmus School of Accounting en Assurance doet hier onderzoek naar.

Middels het invullen van deze survey draagt u bij aan de kennis in uw vakgebied en helpt u Joep Beliën met het afronden van zijn Master aan de Erasmus Universiteit. Dit onderzoek vindt nu eerst plaats in Nederland en zal later worden uitgebreid naar andere landen. De vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en is in het Engels. Ook ontvangt 1 op de 10 respondenten een leuk bedankje. Bij voorbaat dank!

Naar de survey

U zult dit bericht wellicht via verschillende kanalen tegenkomen. Dit komt omdat u de specifieke doelgroep bent van dit onderzoek. We zouden u willen vragen een momentje de tijd te nemen om de vragenlijst in te vullen. Heel erg bedankt.

Terug naar het nieuwsoverzicht.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie