Onderzoek: Fraud auditing

25-06-2018

In hoeverre is het juridisch mogelijk en gewenst dat een internal auditor fraudeonderzoeken verricht? Dat is de centrale onderzoeksvraag van Abdi Omar in zijn afstudeeronderzoek van de opleiding Executive MSc of Internal Auditing (EMIA) aan de UvA.

"Graag doe ik hierbij een beroep op u. Ik zou het erg waarderen als u deze enquête invult. Het kost slechts 5 minuten van uw tijd en u helpt mij en de beroepsgroep ermee, want het onderzoek wordt beter als er veel respondenten meewerken. Kortom, uw input is van grote waarde!"

De enquête bestaat uit 18 korte meerkeuzevragen. De sluitingsdatum is donderdag 26 juli 2018. Uiteraard zal de verkregen informatie vertrouwelijk worden behandeld en alléén worden gebruikt voor scriptie-doeleinden. Mocht u vragen hebben of interesse hebben in een exenplaar van het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met AOM@ecco.com.

Ga naar het onderzoek Fraud auditing

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie