Onderzoek: Opvolging van Internal audit aanbevelingen

10-10-2019

Vul in en maak kans op een Bol.com waardebon van € 25,00!

Veel internal auditfuncties worstelen met de vraag hoe zij meer impact kunnen maken met hun aanbevelingen. Dit is het onderwerp van een afstudeerscriptie van Erik Heibloem ter afsluiting van zijn opleiding Operational Auditing opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Hiertoe voert hij een praktijkonderzoek uit dat beoogt inzicht te geven op welke wijze internal auditfuncties de kans op acceptatie van hun aanbevelingen en de implementatie hiervan kunnen vergroten door de beïnvloeding van de veranderbereidheid van het management en auditees.

Voor dit onderzoek wordt ook een beroep gedaan op uw medewerking door het invullen van een vragenlijst. Dat kost u misschien 10 tot 15 minuten. De deelname aan dit onderzoek is anoniem en de in de scriptie te verwerken data zijn niet naar u te herleiden. U kunt de enquête openen met het aanklikken of kopiëren naar uw browser van onderstaande link:

https://nl.surveymonkey.com/r/K3SWVZG

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie