31-07-2009
31-07-2009

Oproep enquete

Afstudeerders van de opleiding Internal/Operational Auditing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam doen een onderzoek naar de vraag of het mensbeeld, volgens de X/Y theorie van McGregor, van Internal/Operational auditors significant invloed heeft op de auditvoorkeuren die zij hebben. Zij willen u vragen de enquete in te vullen .

Klik hier voor het invullen van de enquete.

Het invullen van de enquete duurt 10-15 minuten en is niet bedoeld voor managers of directeuren. Voorkennis over de onderzochte theorie is niet vereist.

Alle resultaten zullen anoniem worden verwerkt en de resultaten zullen niet herleidbaar zijn naar respondenten. Bij aanvang wordt gevraagd om een emailadres of naam in te vullen. Dit is alleen ter voorkoming dat de enquete meerdere malen onder dezelfde naam wordt ingevuld. De naam of het emailadres wordt niet bewaard.

Onder de deelnemers worden 5 VVV irischeques á 10 euro verloot. Wilt u hiernaar meedingen, vul dan vrijblijvend bij de laatste vraag uw e-mailadres in. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht. U e-mailadres zal niet worden gebruikt in relatie tot uw antwoorden, maar slechts dienen ter verloting van de irischeques.Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie