06-11-2014
06-11-2014

Oproep good practices Social Media Risk Audits

De Commissie Vaktechniek van IIA Nederland is bezig met een handreiking die ondersteuning moet bieden aan auditors die social media risico’s willen opnemen in hun audit universe. De handreiking wordt geschreven in samenwerking met BDO Nederland. Zij zijn op zoek naar good practices op het gebied van social media audits en vragen IIA leden daarom om praktische voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Wat werkt wel en wat juist niet? Hoe is de audit uitgevoerd en welk normenkader is gehanteerd? Was het onderzoek gericht op IT aspecten of was het breder opgezet? Waar ben je tegenaan gelopen? Hoe reageerde de auditee? Deze waardevolle input zal vervolgens (uiteraard indien gewenst geanonimiseerd) worden verwerkt in de handreiking.

Wil je hieraan bijdragen? Stuur dan een korte beschrijving van jouw ervaring met social media audits (én eventuele bruikbare tips!) naar: dennis.webbers@nibc.com
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie