08-06-2015
08-06-2015

Overhandiging QAR certificaat

De afdeling Risk & Internal Audit is door Arjan Man vanaf eind 2012 opnieuw neergezet en is trots dat het met dit certificaat heeft bewezen dat ook een kleinere internal audit functie zich binnen 3 jaar kan ontwikkelen tot een volwassen internal audit functie die voldoen aan alle standaarden van onze beroepsgroep. Exact’s R&IA afdeling combineert dit met het leveren van toegevoegde waarde aan audit committee, bestuur en management in een dynamische, op sales, customer service en development gerichte, pragmatische organisatie. De afdeling voert assurance en consulting werkzaamheden uit en levert een actieve bijdrage aan belangrijke organisatiebrede projecten; en dit alles met een scherpe focus op de strategie van Exact om de wereldwijde top drie positie in te nemen in het leveren van daadkrachtige business software voor het midden- en kleinbedrijf in de cloud.

Op de foto vlnr Arie Pronk (lead assessor), Vasiliki Votsika (internal auditor Exact), Arjan Man (director Risk & Internal Audit Exact), Guus van Gameren (member Quality Assessment Board), Marieke van Maarsseveen (assessor), Gülsüm Korkmaz (internal auditor Exact). Niet op de foto: Joko Tenthof van Noorden (principal auditor Exact).
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie