06-11-2015
06-11-2015

PAS conferentie 2015: Close the Gap

Op 3 december 2015 vindt alweer voor de derde keer de PAS conferentie plaats. Inmiddels begint deze conferentie uit te groeien tot een traditie, waarbij ingegaan wordt op zaken die spelen bij kleine IAF’s. Dit is een zeer belangrijke doelgroep binnen het IIA, aangezien 80% van de IAF’s die onderdeel uitmaken van het IIA, kleine auditdiensten zijn. De locatie is dit jaar Kasteel de Hoge Vuursche in Baarn, wederom een prachtige locatie.

Vorig jaar hebben we in een dagvullend programma stilgestaan bij de toegevoegde waarde van kleine auditdiensten. Dit jaar willen we met het thema “Close the Gap” stilstaan bij de rol van kleine auditdiensten binnen de corporate governance structuur van organisaties. Wederom een zeer relevant en aansprekend thema.

Voor het ochtenddeel van het programma hebben we een aantal sprekers uitgenodigd. Prof. Leen Paape (Nyenrode) zal vanuit zijn ervaring en wetenschappelijke achtergrond een inleiding geven. Johan Scheffe (NBA) zal ingaan op de rol van auditdiensten binnen de corporate governance structuur van organisaties. Verder zijn we momenteel nog bezig met een aantal andere inspirerende sprekers. Meer informatie volgt. Het belooft een inspirerend evenement te worden.

Net als voorgaande jaren is er in de middag ruimte om in een aantal breakout sessies in kleinere groepjes stil te staan bij thema’s zoals de scheiding tussen de tweede en derde lijn en de volwassenheid van interne auditdiensten. Hiernaast is er veel ruimte ingepland om te netwerken, kennis te maken en praktische informatie uit te wisselen met vakgenoten van andere kleine IAF’s.

De ervaring van voorgaande jaren is dat de inschrijving snel gaat. Schrijf je hier in.

De PAS conferentie wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner BDO.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie