19-09-2013
19-09-2013

PE registratie

Zoals u wellicht al eerder heeft gelezen in de nieuwsbrief of op onze website heeft het Certificering systeem per 1-1-2013 een aantal veranderingen ondergaan.

Een van de belangrijkste wijziging is dat de PE registratie voor CIA/CCSA/CFSA/CGAP/CRMA voor het jaar 2013 al rechtstreeks bij IIA-Inc in Amerika gaat plaatsvinden en dat dit niet meer kosteloos is. De kosten per jaar voor de PE registratie is voor leden: CIA $ 25 en voor de PE registratie voor de overige IIA Certificaten zal $ 10 worden berekend. Deze kosten zullen rechtstreeks door Amerika aan u in rekening worden gebracht. De PE registratie zal uiterlijk elk jaar voor 31 december voltooid moeten zijn.

Op dit moment is het systeem waarin u uw PE punten in Amerika zal moeten registreren nog niet operationeel. U zult hier voor het einde van dit jaar bericht ontvangen hoe u uw punten kunt registreren.

CIA’s dienen per jaar 40 PE-punten te behalen, de overige IIA certificaathouders 20.

Ook willen wij de RO titel houders wijzen op hun PE verplichting. De registratie kan via onze website worden geregistreerd. RO’s dienen 80 PE-punten per twee jaar te behalen, met een minimum van 30 per jaar.

Heeft u nog niet voldoende PE punten dan verwijzen wij u graag naar de activiteitenkalender van de IIA Academy.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie