05-09-2013
05-09-2013

Permanente Educatie: enkele activiteiten uitgelicht!

Zoals eerder gemeld staat IIA Academy in de steigers en wordt hard gewerkt aan een breed opleidingsaanbod. In deze nieuwsbrief hebben we aantal activiteiten uitgelicht die op korte termijn plaatsvinden. Dit is echter niet ons volledige aanbod: kijk voor meer aanbod op de activiteitenkalender.

Interaktief Seminar ‘COSO 2013 praktisch vertaald naar internal auditing’
IIA Nederland presenteert met trots een unieke mogelijkheid voor internal auditors in Nederland om zich laten informeren over de nieuwste COSO richtlijnen, de gevolgen voor interne beheersing en de implicaties voor internal auditing. Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf snel in voor 12 of 13 september in Amsterdam.

Summercourse ‘Preparing the future Audit Executives’
Op 16 en 17 september organiseert IIA in samenwerking met PwC een intensieve en interactieve tweedaagse training speciaal voor MT leden van Internal audit afdelingen die de ambitie hebben om door te groeien naar Chief Audit Executive.

Seminar 'Overtuigende audit professionals'
In het succesvolle seminar 'Overtuigende audit professionals' gaat Bob van Kuyk op 3 oktober a.s. met behulp van theorie en aansprekende filmpjes in op de vraag hoe je als auditor overtuigend over kunt komen en overtuigingskracht kunt vergroten.

Training ‘Verbindend samenwerken voor auditors’
Samenwerken is een belangrijke kerncompetentie en dat geldt ook voor de auditpraktijk. De training kent een ervaringsgerichte aanpak en bestaat uit theorie, oefeningen (eigen praktijksituaties) en reflectie. Schrijf je nu in voor deze tweedaagse training op 18 oktober en 1 november 2013.

Lustrum editie RO Masterclass 2013
IIA / SVRO richt zich in haar strategie op het versterken van haar relaties met de ‘buitenwereld’. De kern van het programma van de RO Masterclass 2013 is om de benodigde vaardigheden hiervoor op een interactieve en ‘competitieve’ wijze te vergroten. Het is ‘FUN’. Meld je nu aan voor de Lustrum editie van de RO Masterclass 2013, op 28 en 29 november 2013 op het Media Park in Hilversum!
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie