President's dinner met Jort Kelder

18-11-2019

Afgelopen zaterdag 16 november 2019 vond het President's Dinner plaats bij het stijlvolle Dudok in het Park in Rotterdam; gevestigd in een Rijksmonument uit 1750. Speciale gast was Jort Kelder die de aanwezigen op animerende wijze wat etiquette-tips gaf.

Het President's Dinner is al sinds de oprichting van IIA Nederland in 1997 een jaarlijkse traditie die mogelijk wordt gemaakt door FSV Risk Advisory. Het is ontstaan om waardering te uiten richting vrijwilligers, strategische partners en relaties die bijdragen aan het succes van IIA Nederland. Gedurende deze avond kunnen zij onder het genot van een goed glas wijn (of bier of fris), een luxe diner en sfeervolle muziek met elkaar informeel netwerken. 

Na binnenkomst werden alle gasten welkom geheten door Jantien Heimel, voorzitter IIA Nederland, en Robert Bogtstra, FSV Risk Advisory. Na de Argentijnse Scampi’s en geroosterde tonijn, maakte Jort Kelder zijn opwachting. Hij kon de heren in het gezelschap een aantal waardevolle tips meegeven. Zo zijn horloges om de pols ‘not done’, kunnen de heren veterschoenen beter maar thuis laten en behoren de sokken tot net onder de knie te reiken. “De dames willen geen behaarde benen zien als u aan tafel zit, heren.” Met deze wijsheid op zak werd het walking diner voortgezet. Een aantal gangen verder, waaronder een heerlijke coquille en een rouleaux van parelhoen, nam Jantien Heimel het woord om speciale dank uit te spreken naar bestuurs- en commissieleden die afscheid namen. Dit jaar overhandigde zij drie zilveren IIA Tulpen van Verdienste uit aan Sytske Breedveld-Krans (bestuurslid), Marjo van Ool (commissie TKT) en Willem van Loon (bestuurslid). Eveneens speciale dank aan Huck Chuah, die eerder dit jaar het bestuur verliet. De IIA Tulp van Verdienste is een onderscheiding die sinds 2010 wordt toegekend als blijk van waardering voor leden die zich op bijzondere en verdienstelijke wijze hebben ingezet voor de vereniging. Na mooie woorden en prachtige boeketten ging de muziek een tandje harder en volgden het kaasplankje en de beroemde Dudok appeltaart als afsluiting van het diner.

     

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie