05-05-2011
05-05-2011

Process Mining Event bij Coney Amsterdam

Woensdag 25 mei a.s. vindt er een kleinschalig process mining event plaats bij Coney Amsterdam waar wij u graag voor willen uitnodigen. Het process mining event staat in het teken van de introductie van een volledige nieuwe tool in de wereld van (internal) audit. Deze tool heet ReflectOne.

Wij zijn uitermate enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe oplossing biedt aan (internal) auditors. ReflectOne begint waar schijnzekerheid over feitelijke werking van processen en controle maatregelen aanvangt. Geen interviews, geen papieren lijncontroles, maar hard inzicht in feitelijke werking kritische processen. De tool zal worden gedemonstreerd door Coney. Hiernaast willen wij met deelnemers de mogelijkheden van de tool in relatie tot: scoping the audit, toetsten van werking van kritische processen en inzicht in aspecten als functiescheiding en specifieke interne controlemogelijkheden, delen. Adding value to the business, in optima forma.

Schrijf u in voor het event via deze link. We starten om 15:30 en om 17:00 sluiten we af met een borrel. Kennisdelen en ruimte om na te praten.

Be a frontrunner, Seeing is Believing. De titel van het event is Looking and Shooting. Looking om te zien hoe processen werken, business improvement opportunities te spotten en shooting om de rol van internal auditor in te vullen. Werken IC maatregelen, waarom worden functiescheidingen genegeerd en wie is hiervoor verantwoordelijk?
Locatie:
Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam
John M. Keynesplein 2
1066 EP Amsterdam


Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie