13-12-2012
13-12-2012

Registreer tijdig uw PE punten


PE-verplichting
Actief werkzame Internal Auditors die in het bezit zijnde van een CIA, CCSA, CFSA, CRMA of CGAP certificering en actief werkzame Register Operational Auditors (RO) zijn gebonden aan Permanente Educatie (PE). CIA’s dienen 40 PE-punten per jaar te behalen om de titel te mogen blijven voeren (20 PE-punten per specialty) en RO’s dienen elk jaar minimaal 30 punten te behalen en minimaal 80 punten per twee jaar.

Vanaf 1 januari 2012 is de PE-cyclus voor de CIA’s en de specialties verkort van twee jaar naar één jaar. U dient telkens per jaar 40 PE-punten te behalen en deze punten dient u elk jaar uiterlijk 31 december in te dienen.

Indien u de door u behaalde PE-punten wilt registreren, klik hier.
Indien u de PE heeft geregistreerd bij een ander register, maar waarvan de punten tevens voor de opgave bij IIA NL gelden, kunt u dat vermelden onder overige registers. We raden u aan om een afdruk te maken en te bewaren van de details uit dit ondere register.

Meer informatie vindt u hier.  
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie