Reinier Roest winnaar Internal Audit Scriptie Award 2022

24-06-2022

Tijdens het jaarlijkse congres van het Instituut van Internal Auditors Nederland is op donderdag 23 juni de Internal Audit Scriptie Award uitgereikt aan winnaar Reinier Roest. 

Zijn we ons er wel bewust van? De werking van een trainingsinterventie in relatie tot cognitieve biases

Over de winnaar is gezegd: het is een goed idee, goed uitgewerkt en origineel. 

Een deskundige jury heeft de scripties beoordeeld. De jury bestaat uit Arjen van Nes (voorzitter), Jeanette Stoelwinder, Jan Driessen, Laszlo Nagy
Erika Osinga. De jury heeft de scripties beoordeeld op relevantie voor het vakgebied, innovativiteit, praktische toepasbaarheid, originaliteit en wetenschappelijke kwaliteit.

Klik hier voor het artikel van Reinier in Audit Magazine. 

Over de Internal Audit Scriptie Award
De Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) van IIA Nederland heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het vakgebied van internal auditing te stimuleren onder de deelnemers van de post-masteropleidingen in Nederland. Scriptanten die met hun relevante en originele scripties bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties met een wetenschappelijk kwalitatieve basis, kunnen voor een nominatie in aanmerking komen. Met het uitreiken van de Internal Audit Scriptie Award gaat IIA Nederland verder met het ondersteunen, ontwikkelen en promoten van het beroep en vak internal audit in Nederland.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie