Risk in Focus | Onderzoek grootste risico’s voor 2024

06-03-2023

Wat zijn de grootste risico's waarmee jouw organisatie in 2024 zal worden geconfronteerd? Het duurt nog even, maar deze vraag gaan wij, hopelijk samen met jou onderzoeken.

Onderzoeksfase 1 - Risk in Focus 2024 

Elk jaar biedt IIA Nederland het onderzoeksrapport Risk in Focus aan, dat de belangrijkste risico's voor organisaties in kaart brengt. Het Risk in Focus-rapport is een waardevolle bron voor hoofden internal audit, raden van bestuur en auditcommissies. De resultaten zijn bedoeld als handvatten voor het opstellen van het auditplan voor 2024 én geven de bestuursorganen goed zicht op welke uitdagingen hen komend jaar te wachten staan.

Draag bij aan dit waardevolle onderzoek door de enquête in te vullen! Ben je geen CAE, wijs jouw CAE dan op dit nieuwsbericht!

Over Risk in Focus
Al voor het achtste achtereenvolgende jaar is Risk in Focus een samenwerkingsverband tussen verschillende Europese Instituten van Internal Auditors, waaronder IIA Nederland. Het rapport legt de nadruk op de belangrijkste ontwikkelingen en risicogebieden waar organisaties mee te maken (kunnen) krijgen als ze vooruit kijken naar volgend jaar. Het helpt organisaties om risico's te evalueren die ze misschien (nog) niet hebben overwogen, of om deze risico's vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie