RO Masterclass groot succes

08-12-2016

"Cultuur is geen project maar een voortdurende reis"

Het succes van iedere organisatie is sterk afhankelijk van de organisatiecultuur: de wijze waarop mensen samenwerken, communiceren, elkaar uitdagen en aanspreken. Tegelijkertijd geldt dat cultuur een voedingsbodem is voor fouten, incidenten en frauduleus gedrag. Tijdens de RO Masterclass op 24 en 25 november 2016 is dit actuele en relevante thema verder uitgediept.

De mix van bekende sprekers uit het internal auditvakgebied, zoals Muel Kaptein en James Roth, en de wat minder bekende maar minstens zo inspirerende sprekers Iris Calmes (RA accountant), Benedicta van Loon (HR/coach), Joost Kerkhofs (universitair docent en OBM specialist), Henk den Dekker (managing partner Trompenaars Hampden-Turner), Loren Roosendaal (specialist serious gaming) en voormalig tophockeyer Floris Evers, maakte dit programma tot een groot succes. Outsider Ab de Bruijn, directeur Van der Valk hotel Sassenheim, gaf een indrukwekkend kijkje in de keuken van de platte Van der Valk organisatie. Het auditen van gedrag en cultuur maakt ongemerkt en onbewust deel uit van zijn dagelijkse werk.

De RO Masterclass was dit jaar een ongelooflijk mooie reis die we samen met een fantastisch publiek van 60 internal en operational auditors maakten. Naast de inhoudelijke onderwerpen was er ruim voldoende tijd voor interactie en netwerken. We gaan nu alvast goed nadenken hoe we dit niveau volgend jaar weer gaan evenaren of overtreffen. De lat ligt hoog, we kijken er nu al naar uit! De datum maken we hierbij alvast bekend: 23 en 24 november 2017. Locatie wordt centraal Nederland.

Wij willen onze hartelijke dank uitspreken voor de toewijding van onze partner KPMG en de uitstekende verzorging door de medewerkers van Van der Valk Hotel Sassenheim.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie