15-02-2010
15-02-2010

Samenwerkingsverband IIA en Robert Half

IIA heeft voor 2010 een samenwerkingsverband met Robert Half afgesloten waarbij kennisoverdracht en het vergaren van informatie centraal staat. Robert Half organiseert dit jaar twee verschillende activiteiten voor de leden van IIA: een reeks workshops rond de uitdagingen binnen het generatie denken op de werkvloer anno 2010 en een reeks rondetafel bijeenkomsten waarbij de mening en actieve input van de IIA-leden gevraagd wordt. Deze bijeenkomsten worden gehouden op de kantoren van Robert Half in Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Utrecht.

De eerste rondetafel bijeenkomst vindt plaats op 1 april om 16.00 uur in Utrecht. Als basis voor deze bijeenkomst dient de Robert Half Salary & Benefits Guide 2010. In deze Guide ontbreekt één belangrijke, relatief nieuwe functie, te weten de functie Risk Manager. Tien Risk Managers geven tien verschillende omschrijvingen van hun functie. Tijdens de tweede helft van de bijeenkomst is het de bedoeling om tot een eenduidige omschrijving te komen met bijbehorend vergoedingspakket. 
 
Rondetafel bijeenkomsten
1 april – Utrecht

20 mei - Eindhoven

17 september - Amsterdam

15 oktober - Rotterdam

Workshops Generaties
24 maart - Rotterdam

19 mei - Amsterdam

23 september Eindhoven

21 oktober – Utrecht

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie