Scriptieprijswinnares 2019 verzilvert cheque

22-10-2020

Lieke Franken-Pullen, de winnaar van de Internal Audit Scriptie Award 2019 heeft haar kunstwerk uitgekozen. "Het is een kleurrijk schilderij van Guus van Eck van Den Haag, met een paar bijbehorende kleine platen van Den Haag. We zijn er erg blij mee en het is een heel mooie herinnering aan de scriptie!"

De scriptieprijs bestaat naast een oorkonde van de SVRO uit een blijvende herinnering in de vorm van een zelf te kiezen kunstwerk voor een bedrag van maximaal € 2.500. Lieke won de Scriptie Award dankzij haar experiment onder ruim tweehonderd auditors waarmee zij heeft laten zien dat het oordeel van auditors daadwerkelijk beïnvloed wordt door gender. 'Deze scriptie heeft de hoogste score op onderwerpkeuze, originaliteit en wetenschappelijke onderbouwing.' aldus de jury.

De Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) van IIA Nederland heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het vakgebied van internal auditing te stimuleren onder de deelnemers van de post-masteropleidingen in Nederland. Scriptanten die met hun relevante en originele scripties bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties met een wetenschappelijk kwalitatieve basis, kunnen voor een nominatie in aanmerking komen. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie