Sneak preview training Continuïteit

23-02-2021

Als we iets van de COVID-19 crisis hebben geleerd, dan is het dat continuïteit een onderwerp van belang is. Dit geldt niet alleen voor het management van organisaties, maar ook voor de internal auditor en de accountant. Immers, zij worden geacht iets te vinden van onder meer de wijze waarop de continuïteit door de organisatie wordt gewaarborgd en de verantwoording die hierover door het bestuur wordt afgelegd.

Daarom heeft de NBA het onderwerp continuïteit in 2021 voor alle accountants (met uitzondering van de overheidsaccountants) verplicht gesteld. Derhalve dienen accountants dit onderwerp in hun PE-portfolio 2021 op te nemen en hier minstens vier uur aan te besteden.

IIA Nederland zal internal auditors, interne accountants (niet betrokken bij de jaarrekeningcontrole) en de accountants in business de mogelijkheid bieden om op een leuke, innovatieve en leerzame manier kennis te maken met en invulling te geven aan het onderwerp continuïteit. En wel met een modulair opgebouwde training, op basis van podcasts.

Deelnemers kunnen kiezen uit diverse aan continuïteit gerelateerde topics, zoals BCM, cultuur, innovatie en wendbaarheid en resilience.

Iedere module omvat 2 uur studie, bestaande uit een podcast van ongeveer een uur met één of meerdere prominenten alsmede interessante artikelen en relevante video’s. Deelnemers bestuderen dit materiaal en maken vervolgens een kort examen, bestaande uit 12 meerkeuzevragen, waarmee zij aantonen de behandelde stof te hebben begrepen.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden verschijnt binnenkort.

Gerelateerd nieuws

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie