Social IIA leden gezocht

27-09-2017

IIA Nederland is te vinden op diverse socialmediakanalen. Op deze kanalen delen we naast ons eigen nieuws ook graag nieuws van onze leden, onze partners en andere belanghebbenden. Nodig ons dan ook gerust uit  om jou(w organisatie) te volgen, zodat we interessante items weer met onze volgers kunnen delen en wellicht ook anders. Andersom, zouden we het ook erg waarderen als je meehelpt ons bereik te vergroten, door ons te taggen, berichten te liken en te delen.

LinkedIn

IIA is al enige tijd op Twitter te vinden via @iianederland. Daarnaast hadden we al voor onze leden een besloten LinkedIn groep en nu is er ook een IIA Nederland LinkedIn bedrijfspagina die je kunt volgen. Ook hier kun je reageren op posts, deze liken en delen. Ook kun je IIA Nederland taggen als je zelf iets plaatst dat met het IIA of het vakagebied te maken heeft.

You Tube

Dit jaar heeft IIA Nederland een aantal video's ontwikkeld. Dit zijn algemene video's die uitleg geven over het vakgebied van Internal Auditor, video's die met ons jubileumjaar verband houden en video's die verslag doen van het IIA Congres 2017. Deze video's zijn terug te vinden op ons You Tube kanaal, waar je je eveneens op kunt abonneren. 

Social inzet?

IIA Nederland hoopt met al deze kanalen het vakgebied van Internal Auditor voor een breder publiek toegankelijk én aansprekender te maken. Wil en kun je nog meer betekenen en heb je ideeën om de social media van IIA Nederland relevant en interactief te houden, meld je dan even via website@iia.nl om je vrijwillig in te zetten. 

IIA Nederland op Twitter: 

 

Een post op de LinkedIn bedrijfspagina van IIA Nederland:

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie