17-12-2015
17-12-2015

Terugblik 14e Chief Internal Audit Seminar

Op vrijdag 11 december 2015 vond het 14e Chief Internal Audit Seminar plaats, georganiseerd door Deloitte (vanaf 2016 Platinum IIA partners) in samenwerking met IIA Nederland. Het seminar, dat plaatsvond in een geheel in kerstsfeer gehulde Duin en Kruidberg, had de pakkende titel “Making an impact that matters”.

Eerst deelden de deelnemers hun persoonlijke 'moment of truth'. Daarna werd gedoceerd en gediscussieerd over de aanpak die door Deloitte is ontwikkeld: '10 Moves to make moments matter'. Via een aantal herkenbare casusposities werd deze aanpak direct in de praktijk gebracht.

De positie van de internal audit functie kan door het hebben van meer impact verder versterkt worden. Wat kan de internal auditor voor een organisatie betekenen, welke producten kan hij/zij bieden en hoe kan hij/zij de effectiviteit vergroten? 'Making an impact that matters' is dan van wezenlijk belang. Deloitte legt je graag de beginselen daarvan uit.

Het IIA zal het onderwerp ‘Impact’ ook verder aan de orde stellen, ondermeer tijdens de bijeenkomsten van het Chief Audit Executive Forum. Ben je nog geen lid daarvan? Meld je dan snel aan.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie