Terugblik IIA Pre Conference met CAE's

14-06-2018

Op een zonnige woensdagmiddag in juni verbond EY meer dan vijftig Chief Audit Executives tijdens de Pre Conference van IIA Nederland. Dit event bood een welkome gelegenheid om contact te leggen met vakgenoten en gemeenschappelijke ervaringen en gedachten te delen in een bijzondere omgeving.

Voorgaand aan het congresthema ‘innovatie en creatie’ organiseerde EY (onder meer Will Weerts en Daniël Smidts) verschillende sessies over voortschrijdende kennisgebieden, zoals Data Privacy, Agile en Blockchain, waarover verschillende sprekers van EY hun inzichten en ervaringen deelden. Bovendien werd de agility van de deelnemers op de proef gesteld tijdens een agile workshop. 

Als IIA en EY zijn we er trots op dat we in onze partership deze bijeenkomst mogelijk hebben kunnen maken, waarbij we mensen, kennis en ervaring uit de auditprakijk bijeen hebben mogen brengen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie