Terugblik 25-jarig Jubileumfeest

04-10-2022

Op 17 september vond het 25-jarig jubileumfeest plaats bij Nederzandt in Noordwijk. Vrijwilligers van nu en de afgelopen 25 jaar werden swingend en feestelijk onthaald door twee zingende fotografen. Eenmaal binnen stond er een welkomstcocktail voor ze klaar en zorgde een Beatles coverband voor het muzikale behang. 

Gedurende de avond genoten de gasten van een heerlijk walkingdinner en werd er vooral heel veel bijgepraat en mooie herinneringen opgehaald. Ook werden Jantien Heimel (oud-voorzitter IIA Nederland) en Hans Nieuwslands (voormalig directeur) nog even in het zonnetje gezet door voorzitter Linda Post die hen nogmaals bedankte voor hun tomeloze inzet van de afgelopen jaren. 

De avond zelf laat zich het beste beschrijven aan de hand van de vele foto’s die door bestuurslid Roos Versloot zijn gemaakt en de reacties die wij mochten ontvangen zowel persoonlijk als via de kaartjes die zijn opgehangen in de wensboom. 
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie