Terugblik RO Masterclass 2018

29-11-2018

Sommige dingen zijn moeilijk na te vertellen, en moet je eigenlijk beleven. Zo vond een week geleden onze jaarlijkse RO Masterclass plaats, met het thema 'three lines of defense unusual' en wat waren het twee mooie dagen!

De wereld om ons heen verandert en dus ook de organisaties waarin of waarvoor wij werken. Dat betekent soms dat een klassieke aanpak wellicht niet meer effectief is. We moeten dus meer 'unusual' zijn in de wijze waar op we zaken doen, maar wel met onze goede auditbasis.

De persoonlijke opstelling van de internal auditor is ook een belangrijke factor in de invulling van de derde lijn. Op vrijdagochtend werd daar in drie workshops aandacht besteed.

De grootste verrassing was het lied van DagDirigent Wim Bartels over het thema 3 lines of defense. Wil je zien wat je gemist hebt? Bekijk dan het programmaboekje. Of bekijk het filmpje, gemaakt door Bart van Loon van KPMG, met het lied van Wim Bartels op de achtergrond.

Enthousiast? Je kunt je nu al aanmelden voor onze RO Masterclass op 21 en 22 november 2019. Wij genieten nog even na.

Met dank aan onze partner KPMG


Video: Bart van Loon, KPMG, Lied: Wim Bartels

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie