22-01-2015
22-01-2015

Training Appreciative Auditing

“De training geeft een verfrissende blik op het audit vak, van kritisch naar waarderend”
“Prettig om ervarend te leren wat Appreciative Auditing inhoudt. Praktisch toepasbaar, inspirerend en positief”
“Ik merk dat het toepassen van de principes van appreciative auditing mij en de organisatie veel positieve energie geeft en volgens mij wordt ik er ook een nog vrolijkere collega van”

Jouw effectiviteit als auditor en de effectiviteit van de auditfunctie verhogen door maximale betrokkenheid en draagvlak te creëren voor jouw auditresultaten? Leren hoe je van auditinterviews dialogen maakt van gecommitteerde mensen binnen jouw organisatie?

Wanneer brengt een audit inspiratie en vormt het de basis voor co-creëren van verbetering en vernieuwing? Appreciative Auditing wil absoluut niet zeggen dat er geen oog is voor non-conformiteiten en dat problemen niet benoemd mogen worden. Deze worden waarderend onderzocht.

Appreciative Auditing, ook wel Waarderend Auditen genoemd, is een combinatie van de reguliere auditaanpak aangevuld met de principes van Appreciative Inquiry. Steeds meer auditors, hoger managementteams, bestuurders en leden van audit committees ervaren de kracht van appreciative auditing in hun organisatie.

Wil jij alles weten over appreciative auditing? Kom dan naar de training appreciative auditing op 19 februari en 4 maart 2015 en ontvang 10% korting als IIA- lid en het Handboek Appreciative Inquiry cadeau.
13 PE- punten.

Lees hier meer

Deze training wordt ook in het najaar aangeboden op 1 oktober en 12 november 2015.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie