Twee nieuwe bestuursleden

07-06-2016

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 26 mei 2016 zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd.

Marc Verberne (1963) werkt als Hoofd Internal Audit bij NIBC Bank. Daarvoor heeft Marc verschillende managementfuncties gehad bij Fortis Investments, ABN AMRO Asset Management en NIBC Bank, waar hij oa verantwoordelijk was voor Operations en IT.

Marc is enthousiast over het vak van internal auditor, door de brede en onafhankelijke kijk op die internal auditors op organisaties hebben, en de mogelijkheden die het vak biedt voor talentvolle mensen.

Marc wil zich bij het IIA graag inzetten voor de SVRO, om daarmee bij te kunnen dragen aan de doorlopende vakbekwaamheid en deskundigheid van de RO's.

Rick Mulders (1976) is per 1 februari 2015 de Manager Internal Audit & Risk bij Enexis. Hiervoor heeft hij gewerkt bij Achmea en Robeco in verschillende Audit en Risk functies. Weer daarvoor heeft Rick gewerkt in de openbare accountantspraktijk bij BDO en EY waar hij zijn accountantsopleiding heeft afgerond.

In het verleden heeft Rick voor het IIA al diverse rollen vervuld. Zo heeft hij onder andere een actieve rol gehad in de redactie van het Audit Magazine en was hij inhoudelijk betrokken bij de totstandkoming van enkele Position Papers. Zijn vaktechnische interesses gaan vooral uit naar integriteit, cultuur en soft control onderwerpen.

Rick wil in het bestuur van het IIA een actieve bijdrage gaan leveren aan de verdere professionalisering van de vereniging en dienstverlening aan haar leden.


Marc Verberne


Rick Mulders

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie