24-06-2011

Uitreiking Arie Molenkamp Award

Op 20 juni is tijdens het IIA congres in de Efteling de jaarlijkse award uitgereikt aan degene die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van het vakgebied internal/operational auditing; de Arie Molenkamp Award. De winnaar van 2010 is Edwin van der Burg met zijn referaat over Uncertainty avoidance versus policies and procedures; How does it work in a multinational? Edwin is werkzaam als Senior Auditor bij ING Investment Management en heeft in 2010 zijn opleiding Master in Internal Auditing afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Edwin van der Burg ontvangt de award van Arie Molenkamp

Aangezien het de tiende keer is dat de award werd uitgereikt, is Arie Molenkamp, founding father van Internal/Operational Auditing in Nederland, ook in het zonnetje gezet. Speciaal voor hem heeft de kunstenares Anja Roemer een kunstwerk vervaardigd. Deze sculptuur ontving hij uit handen van Hans Nieuwlands. Daarnaast hebben IIA en SVRO de publicatie "Een decennium excelleren" mogelijk gemaakt. Hierin komen onder andere alle winnaars van de afgelopen tien jaar aan het woord. Joop van Gennip overhandigde Arie Molenkamp het eerste exemplaar.

Arie Molenkamp ontvangt de sculptuur van Anja Roemer

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie