Uitreiking certificaat kwaliteitstoetsing Jumbo Supermarkten

21-11-2022

De afdeling Internal Audit van Jumbo Supermarkten kreeg vandaag het certificaat van de externe kwaliteitstoetsing uitgereikt!

Annemarie van de Langenberg (manager) is trots dat zij en haar Internal Audit team de externe kwaliteitstoets van het IIA succesvol hebben afgerond en zei: “De afgelopen jaren hebben wij met het team hard gewerkt aan het verbeteren van de toegevoegde waarde van Internal Audit binnen Jumbo. De agile auditing werkwijze die wij hebben ontwikkeld zorgt voor relevantie en voor meer impact richting de business. Bovendien draagt het bij aan de kwaliteit en een ‘continu verbeter’-mindset binnen het team. Wij zijn blij dat de toetsers van de IIA open staan voor deze innovatieve manier van het toepassen van de richtlijnen. Wij willen hun ook danken voor de constructieve samenwerking en feedback waar wij al direct mee aan de slag zijn gegaan. Zo heeft deze kwaliteitstoetsing zeker geholpen om “Elke Dag Beter” te worden!”


 


 

Op de foto ontvangt Annemarie het certificaat namens het IIA uit handen van Bob van Kuijck. Van links naar rechts de medewerkers van het auditteam: Femke van der Coelen, Mike van de Liefvoort, Roel van Lierop, Jeroen Fisher, Joost van Beijsterveld, Sam van Poppelen en Janneke Coopmans.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie