Uitreiking certificaat uitgevoerde kwaliteitstoetsing DELA

12-05-2022

Afgelopen maand ontving Internal Audit Dela hun certificaat naar aanleiding van de uitgevoerde kwaliteitstoetsing. Deze toetsing was in december 2021 uitgevoerd, maar nu hebben zij ook fysiek het certificaat mogen ontvangen.

Wij zijn trots en heel blij met de uitkomst van deze toetsing. Het is voor ons een bevestiging dat de veranderingen in onze specifieke en wellicht gedurfde aanpak in de afgelopen jaren van meerwaarde zijn geweest. We ervaren dat zelf ook al zo, en deze toetsing geeft aan dat dit ook op een vaktechnisch goede wijze wordt uitgevoerd. Wij willen onze agile aanpak verder ontwikkelen en de verbeteringen en de aanbevelingen uit de toetsing zullen we dan ook hiervoor benutten.
Het was voor ons goed om weer eens te ervaren hoe het voelt om getoetst te worden. We vonden de aanpak en uitvoering van deze toetsing passend en prettig. De terugkoppeling was kritisch en oplossingsgericht. We hebben ervaren dat een goede voorbereiding van zowel ons als de toeters, leidt tot constructief overleg, waarbij de toetsing in de kern binnen één week was afgerond.

Wij danken de toetsers, Jan Grooten, Sjors Janssen en Frank van Dissel, voor de aandacht die zij ons hebben gegeven en vooral voor de inzichten die zij ons hebben teruggegeven.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie