Uitreiking certificaat uitgevoerde kwaliteitstoetsing Klaverblad Verzekeringen

30-06-2022

De afdeling Interne Audit van Klaverblad Verzekeringen vierde op 28 juni 2022 een feestje, want de afdeling kreeg een certificaat van de kwaliteitstoetsers uitgereikt. Bianca Lanza is sinds 1 februari 2022 manager van de afdeling.

"Het was fijn om zo kort na mijn inwerkperiode de kwaliteitstoetsing te hebben gehad. Het is voor mij een vliegende start geweest. Ik sprong natuurlijk al op een rijdende trein. De bezetting binnen de afdeling is de afgelopen maanden veel gewijzigd en ook zijn er vele ontwikkelingen in de organisatie de onze aandacht vragen. Mooi om te zien dat we, ondanks alle wisselingen, toch een constante kwaliteit hebben kunnen leveren. Dat geeft alleen maar nog meer het belang van onze kwaliteitsbeheersing aan. Met de toetsing is vastgesteld dat onze processen voldoen aan de normen die gesteld zijn voor de beroepsuitoefening. Ook is beoordeeld of de stakeholders voldoende toegevoegde waarde ervaren. Fijn om te zien dat wij er  zo positief zijn uitgekomen. We zijn ook blij met de handreiking die Thijs, Patricia en Marieke hebben gegeven tot verdere ontwikkeling. Die pakken we met beide handen aan! We bouwen verder aan de ontwikkeling van onze afdeling, maar hebben natuurlijk ook het moment gepakt om het resultaat te vieren met een heerlijke taart."

Van links naar rechts: Bianca Lanza, Menno Ceelen, Hanna Paliukhovich en Thijs Smit

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie