20-09-2015
20-09-2015

Uitreiking van het laatste VROdiaantje

   

Donderdag 17 september werd het allerlaatste VROdiaantje uitgereikt aan Sander Weisz, Corporate Director Internal Audit & Risk Management van USG People.

Het VROdiaantje is een onderscheiding in de vorm van een beeldje, waarvan er slechts vijf zijn gemaakt. Het VROdiaantje is nog vóór de fusie met het IIA door het toenmalige VRO-bestuur in het leven geroepen: om uitgereikt te worden aan leden die op een bijzondere manier hebben bijgedragen aan de beroeporganisatie of het auditvak.

Het is inmiddels 20 jaar na de oprichting van de VRO en 18 jaar na de oprichting van het IIA Nederland, een mooi moment om dit állerlaatste VROdiaantje uit te reiken.

Sander ontving de onderscheiding als blijk van waardering voor zijn bepalende rol ten tijde van de integratie van het VRO en het IIA, net als voor zijn jarenlange inzet in diverse (S)VRO en IIA commissie- en bestuursrollen.

De uitreiking vond plaats tijdens de officiële opening van het nieuwe kantoor van IIA Nederland in Amsterdam, door Carlo Bavius, voorzitter van de SVRO en lid van het bestuur van het IIA.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie