07-12-2015
07-12-2015

Universiteiten geaccrediteerd door SVRO

Onlangs zijn de twee RO-opleidingen door de SVRO weer geaccrediteerd voor een periode van drie jaar. Studenten mogen na succesvol afronden van de opleiding, indien ze ook voldoen aan de additionele ervaringsvereisten, zich inschrijven in het RO Register. De SVRO beheert het Register en bewaakt het niveau van de volgende twee opleidingen:


• Erasmus School of Accounting and Assurance (ESAA) - Internal Auditing & Advisory
• Amsterdam Business School (ABS) - Executive Internal Auditing Programme

Het accreditatietraject is uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de SVRO door een tweetal visitatiecommissies onder leiding van Kim van der Leer. Dit traject is een Operational Audit pur sang en heeft geleid tot een positief advies van de visitatiecommissies voor beide opleidingen. De certificaten zijn uitgereikt aan Ron de Korte (ESAA) en Bob van Kuijk (ABS) door Carlo Bavius (voorzitter SVRO).

De uitreiking van de certificaten markeert het eindpunt van een intensief traject dat alleen mogelijk is door inzet van onze professionele vrijwilligers. De SVRO/IIA is hen zeer erkentelijk en wil hen bij deze extra bedanken:
• C.M. van Buuren EMIA RO
• drs. M. van der Veen RA RO EMIA CRMA
• drs. R.H. Zendijk CIA EMIA RO
• drs. K.A.M.C.J. van der Leer – Doomen RO CIA CISA CRMA CRISC

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie