Vacature alert! (Senior) Internal Auditor - Pensioenen bij APG

15-02-2022

Heb je ervaring met DC-regelingen in de pensioen- of verzekeringswereld en wil je deze vaardigheden inzetten om complexe vraagstukken op te lossen in een vakgebied dat veel te mooi is om los te laten? Dan komen we graag in gesprek met jou!

Dit wordt je functie
Als (senior) auditor maak je deel uit van onze afdeling Group Internal Audit. Ons team, van ruim 20 professionals is onafhankelijk gepositioneerd direct onder de voorzitter van de Raad van Bestuur. Vanuit deze positie hebben wij een unieke kijk achter de schermen van APG. Geen werkdag is hetzelfde. Onze afdeling ondersteunt de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en directies van de diverse APG onderdelen. De werkzaamheden zijn gericht op de betrouwbaarheid van de interne beheersing van APG en op de realisatie van strategische doelstellingen.

De focus binnen APG ligt de komende jaren op de implementatie van de Wet Toekomst Pensioenen. In deze transitie naar het nieuwe pensioencontract zal APG de komende jaren de pensioenregelingen aanpassen en haar processen en systemen volledig vernieuwen. Met jouw kennis van DC-regelingen ben je in staat risico’s en verbetermogelijkheden ten aanzien van deze transitie te signaleren en assurance hierover te verstrekken, maar geef je ook adviezen over de bedrijfsvoering.

Klinkt dit interessant? Klik hier voor de vacature. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie