Vacature alert! (Senior) Internal Auditor bij Bouwinvest

29-09-2022

Je bent onderdeel van de afdeling Internal Audit, dit nieuwe team bestaat uit twee professionals. De afdeling Internal Audit is onafhankelijk en ziet er op toe dat Bouwinvest zijn taken en werkzaamheden als vastgoed manager voor verschillende institutionele klanten effectief en rechtmatig uitvoert. We doen dat op verschillende manieren. Via audits houden we intern toezicht op de governance, het risk management en operationele beheersmaatregelen. Daarnaast doen we reviews op de test werkzaamheden door eerste en tweede lijn van beheersmaatregelen volgens de International Standard on Assurance Engagements (ISAE 3402) ten behoeve van onze klanten. Tot slot doen we ad hoc werkzaamheden met betrekking tot bijvoorbeeld middenhuur afspraken, pensioenstaten en verzoeken vanuit de directie.  

De Auditor is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van verschillende soorten audits. Je bent verantwoordelijk voor het voldoen aan kwalitatieve normen, een goed werkklimaat en het ontwikkelen van de afdeling. 

Je werkt in deze functie samen met het hoofd IAD. 

Wil jij deze uitdaging aangaan? Klik hier voor meer informatie.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie