Vacature alert! IT Auditor bij De Volksbank

11-05-2023

Uitdagende IT-audits uitvoeren. Werken in een professionele omgeving in een open cultuur. Bijdragen aan een bank die van waarde is voor de klant, medewerker, aandeelhouder én maatschappij. Bijdragen aan het versterken van de interne beheersing van de bank. Is dit wat jij in je werk zoekt? Versterk ons team als IT audit professional.

Als IT-auditor voer jij IT-audits uit bij de bedrijfsonderdelen Klant, Bankieren en Tech van de Volksbank. Je richt je op system-audits, op IT processen, -applicaties, of meer technische IT-objecten. Overal waar IT een rol speelt binnen Klant, Bankieren en Tech, kom jij over de vloer. Zo ontwikkel je je echt in de volle breedte van de IT-aspecten van Klant en Bankieren tot en met IT. Je krijgt met álle facetten te maken.

Onderzoeken voer je altijd uit in een team met twee of drie collega-auditors. Speciale aandacht gaat op dit moment uit naar het inzetten van data-analyse en datavisualisatie om onze rapporten nog betrouwbaarder te maken. Welke rol jij hierin kan gaan spelen, is afhankelijk van de expertise die je meebrengt.    

Klik hier voor meer informatie over de vacature en om te solliciteren.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie