Vacature alert! Auditor bij Avans Hogeschool

05-04-2023

Auditing vraagt om verbinden, om bewegen binnen het uitdagende speelveld van verschillende stakeholders. Maar ook om humor, energie en relativeringsvermogen. Want auditing blijft mensenwerk. Bij Avans begrijpen we dit. Daarom mag je bij ons rekenen op afwisseling in je werk én de vrijheid om zaken naar eigen initiatief op te pakken. In jouw rol als Auditor bij Avans doe je dit door:

  • Te onderzoeken. Als Auditor verricht jij onderzoeken op het gebied van strategie, bedrijfsprocessen, onderwijs (diplomering), veranderprocessen, governance, compliance en risicomanagement. Ook het uitvoeren van doelmatigheids- en andere bijzondere onderzoeken op verzoek van het College van Bestuur behoort tot jouw uitdaging. Je rapporteert je bevindingen rechtstreeks aan het College van Bestuur en geeft adviezen voor verbetering. Hierbij bouw je relaties met diverse interne en externe partijen en ontwikkel je interne auditprocessen en methodologie.
  • De vinger op de zere plek te leggen. Met jouw kennis en ervaring denk je kritisch mee over risico’s binnen de organisatie en adviseer je over de beheersing van deze risico’s aan de directies van de verschillende academies, Centres of Expertise (CoE’s), diensten en het College van Bestuur.
  • Kritisch meedenken. Jij maakt jaarlijks met je collega’s en de Concerncontroller een voorstel van de Auditagenda voor het volgend jaar. Jij bent betrokken bij diverse projecten binnen Avans en jij geeft het College van Bestuur advies bij beleidsvoorstellen en centrale projectaanvragen. Je werkt hiertoe met teams die bestaan uit leden met uiteenlopende ervaringsjaren en voorkeuren. Elkaar tegengas geven, onafhankelijkheid en objectiviteit vind jij belangrijk. Tevens werk jij samen met de collega’s binnen het team aan de uitvoering van de planning- en controlcyclus van Avans.

Klik hier voor meer informatie over de vacature en om te solliciteren.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie