Vacature alert! Controller - Audit bij Havensteder

06-04-2023

Wij zijn Havensteder!
Wij geven thuis! Thuis geven begint bij het zorgen voor voldoende, goede en betaalbare woningen in de gemeenten waar we actief zijn. Voor bewoners die weinig middelen hebben om te wonen óf kwetsbaar zijn en lastig zelf aan een woning kunnen komen. Samen een thuis geven gaat niet vanzelf. Daarvoor hebben we de juiste mensen nodig. Mensen die gemotiveerd zijn om dag in dag uit, schouder aan schouder, het verschil te maken voor onze bewoners, elkaar en de stad. Wij werken aan vitale wijken - met de diversiteit én mentaliteit die Rotterdam kenmerkt. Als woningcorporatie dragen wij bij aan het bouwen van duurzame wijken die klaar zijn voor de toekomst. Dit doen wij door duurzaam om te gaan met energie, materialen en onze omgeving, zowel in de wijk als op het kantoor.

Binnen onze directie Concerncontrol en Juridische Zaken hebben we een vacature voor controller (36 uur per week) met als specialisme audit. Maak jij met ons de beweging naar waarderend auditen en ben jij in staat je kennis van cultuur en soft controls te koppelen aan onze interne beheersing? Dan zoeken wij jou!

Klik hier voor meer informatie over de vacature en om te solliciteren.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie