Vacature alert! Interne auditor bij de Gemeente Delft

05-04-2022

Kwaliteit staat bij de gemeente hoog in het vaandel. Regelmatig stellen we onszelf de vraag hoe we als organisatie nog beter kunnen functioneren. Zijn alle systemen nog efficiënt? Wordt wetgeving correct nageleefd? En worden er nergens (onbewust) fouten gemaakt of risico’s genomen? Jij zit er bovenop.

Je ontwikkelt en voert verbijzonderde interne controles en kwaliteitscontroles uit. Dit doe je over werkprocessen binnen het Sociaal Domein, bijvoorbeeld op het gebied van Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. Dossiercontroles, rapportages, risicoanalyses en advies over kwaliteitsverbetering horen daar uiteraard bij.

Ook doe je in overleg met het gemeentebrede auditteam voorbereidende werkzaamheden voor de externe accountant, zodat een (positieve) oordeelsvorming van de jaarrekening tot stand kan worden gebracht. En ondersteun je het Klant Contact Centrum (KCC) in andere werkzaamheden, zoals de normering van processen, formatiecalculatie en integriteitsonderzoeken.

Je leest het al; een diverse en uitdagende functie!

Wil jij als Internal auditor deze uitdaging aangaan? Klik hier voor de vacature. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie