Vacature alert! Verschillende vacatures bij Rijksoverheid

15-06-2022

De Rijksoverheid heeft twee audit vacatuteres open staan. 

Extern lid Audit Committee bij Rijksoverheid

“In het Audit Committee Financiën spar je met de ambtelijke top van het ministerie over belangrijke thema’s en dilemma’s. Het ministerie staat voor grote uitdagingen en het is erg interessant om hierover mee te denken met de direct betrokkenen.” - extern lid Audit Committee Financiën.

Een impactvolle rol als extern lid van het Audit Committee (AC) om de bestuursraad van het ministerie van Financiën te adviseren. Want een extern lid met een blik van buiten kijkt nét weer anders naar risico’s dan wijzelf en dat is altijd goed voor een organisatie. Naast jou bestaat het AC uit drie andere externe leden, de voltallige bestuursraad en een directeur van de Auditdienst Rijk. Ook is er een open stoel voor de Algemene Rekenkamer. De secretaris-generaal van het ministerie is voorzitter van het AC.

Senior / Junior Auditors bij Rijksoverheid

Als Auditor binnen de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) doe je werk wat er toe doet. Met jouw frisse constructief kritische blik, zorg je voor aanbevelingen en adviezen die van meerwaarde zijn en handelingsperspectief bieden voor de organisatie. Heb je ervaring met complexe onderzoeken of sta je juist aan het begin van je loopbaan? Heb je affiniteit met dierenwelzijn, voedsel- en productveiligheid en wil je daar een bijdrage aan leveren? Dan ben jij de auditor waar wij naar op zoek zijn!

In verband met uitbreiding van onze formatie en pensionering/doorstroom van een aantal collega’s binnen de NVWA, is de Interne auditdienst op zoek naar kandidaten op verschillende werkterreinen en niveaus, van schaal 11 tot en met schaal 13, waarbij je voor een junior auditor mogelijk start in een aanloopschaal 10.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Klik op de titel van de vacature voor meer informatie.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie