Vacature alert! Twee vacatures bij Rijksoverheid

05-07-2022

Heb je belangstelling om bij de Rijksoverheid te werken? De Rijksoverheid heeft twee actuele audit vacatures. Lees hieronder meer. 

Senior Adviseur Audit en Control bij Rijksoverheid
Wil jij je kennis van financial en operational audits inzetten bij een organisatie waar ‘rechtmatigheid’ tegelijk doel én fundament is? Ga dan aan de slag in een divers en groeiend team met volop ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

In ons werk zijn we altijd op zoek naar balans: tussen verdachte en slachtoffer, tussen straf en bescherming, tussen rechtvaardigheid en rechtmatigheid. Als ‘de juiste balans’ voor jou belangrijk is, pas je als senior adviseur audit en control dus heel goed bij ons. Ons requisitoir moet kloppen, maar onze jaarrekening ook. Onze dossiers moeten voldoen aan wetten en dat geldt ook voor onze administratie. Wij houden in de gaten of alles volgens de regels gaat en jij doet hetzelfde, bijvoorbeeld met maandelijkse steekproeven. Wij duiken diep in de materie en jij neemt evenmin genoegen met oppervlakkige feiten. Wij werken samen met verschillende partners in de samenleving en jij doet dat ook: met je directe collega’s van de financiële afdeling, de accountant van de Auditdienst Rijk of de vakgenoten van het departement van Justitie en Veiligheid. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om ons werk beter te doen en jij besteedt je tijd voor een deel aan (OM-overstijgende) verbeterprojecten, zoals de invoering van risicomanagement. Wij luisteren naar de samenleving en het management luistert naar jou. Op deze manier lever jij je bijdrage aan goed uitgevoerde financial en operational audits en werk je tegelijk mee aan een rechtvaardige samenleving.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Klik hier voor meer informatie.  

Senior IT auditor bij Rijksoverheid
RVO levert bijdragen aan een breed spectrum aan maatschappelijk relevante onderwerpen. De actualiteit van deze onderwerpen, de dynamische en complexe omgeving waarin we ons werk doen alsook het brede pallet aan opdrachtgevers heeft zijn weerslag op de vragen die aan de Interne Audit Dienst gesteld worden. Die zijn breed en gevarieerd en datzelfde geldt dus ook voor jouw werkpakket. In jouw rol van senior IT auditor kun je dus tegelijkertijd betrokken zijn bij een onderzoek naar de informatiebeveiliging van belangrijke systemen, bij belangrijke complexe ontwikkelprogramma's binnen RVO en een onderzoek uitvoeren naar een onderwerp dat door één van de directeuren als een strategisch risico gezien wordt.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Klik hier voor meer informatie.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie