Vacature alert! Senior Auditor Financial Audit Accountantsdienst bij UWV

16-01-2023

Omdat enkele van onze collega’s zijn doorgegroeid is er ruimte gekomen voor een nieuwe collega.
Ben jij die ervaren senior auditor of auditor met ontwikkelpotentieel met een brede, bedrijfskundige blik en die beschikt over flexibiliteit?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als senior auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van de in het auditplan opgenomen audits. In het kader van o.a. de Jaarrekeningcontrole UWV voer je efficiënt en effectief interimcontroles en gegevensgerichte (eindejaars)controles uit door het op basis van risicoanalyse inrichten van de controles en vervolgens verzamelen, vastleggen en analyseren van relevante informatie. Je analyseert de sturing en beheersing van (klant- en werk)processen en (verander)projecten, waarbij kwaliteitsborging en risicomanagement belangrijke aspecten zijn. Hiervoor houd je interviews, doe je aan dossierstudie en spreek je collega’s uit andere bedrijfsonderdelen. Op basis van je bevindingen, observaties en risico’s kom je met je team tot een onderbouwde conclusie en breng je advies uit ter verbetering van de situatie.
Je rapporteert hierover en bespreekt de adviezen met het verantwoordelijk management.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Klik hier voor meer informatie.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie