Vacature alert! Senior Auditor IT Accountantsdienst bij UWV

05-01-2023

Omdat enkele van onze collega’s zijn doorgegroeid en omdat onze werkzaamheden verder uitbreiden is er ruimte voor een nieuwe collega.

Ben jij die ervaren senior IT-auditor of IT-auditor met ontwikkelpotentieel? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als IT-auditor draag je bij aan de realisatie van de in het auditplan opgenomen audits. Afhankelijk van jouw ervaring en expertise zijn er mogelijkheden om breed of met een specialisme een belangrijke bijdrage te leveren aan de uitvoering van de IT-auditwerkzaamheden. Dat betekent dat je zowel voor een internal audit kan worden ingezet als voor een IT-audit in het kader van de IT-certificeringsfunctie. In jouw werkzaamheden doe je bijvoorbeeld onderzoek naar de kwaliteit van IT general controls bij de belangrijke applicaties, naar de IT (application)controls in samenwerking met financial audit of internal audit (integrated audit) of naar UWV-brede strategische IV-onderwerpen.
Jouw directe collega's zijn, net als jij, IT-auditors (RE of studerend voor RE) en collega's met veel affiniteit met IT. 

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Klik hier voor meer informatie.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie