Vacature alert! Senior Internal Auditor bij DELA

07-12-2022

Je maakt als internal auditor bij DELA impact en bent verantwoordelijk voor audits die er toe doen. Je werkt in teamverband (5 collega-auditors en een manager) waarbij je jezelf breder ontwikkelt door het uitvoeren van verschillende soorten audits en onderzoeken. Daarbij vind je het ook leuk om bezig te zijn met gedragsaspecten en dit in te zetten bij de uitvoering van audits.

Onze innovatieve manier van auditen is kenmerkend: scherp, gefocust op leren en altijd vanuit de verbinding. Je focust niet enkel op de audits die per se moeten, maar juist ook op de audits die aansluiten bij wat de business nodig heeft. Daarbij kijk je niet alleen naar de mogelijke verbetering, maar ook naar de grondoorzaken. Ook hebben we oog voor het grotere plaatje: door afstand te nemen lukt het om de bevindingen uit onze onderzoeken in de juist context te plaatsen. Op deze manier werk je niet enkel jaarlijkse checklists af, maar creëer je écht toegevoegde waarde voor de organisatie.

Samen met je collega’s vorm je daarnaast een visie op internal audit in 2030, waarna jullie als team vervolg geven aan de verdere ontwikkeling van internal audit binnen DELA. Agile werken en samen leren zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

De diversiteit aan audits en de vrijheid die je krijgt maken dit een mooie volgende stap in jouw carrière. En dat alles binnen een lerende omgeving van een maatschappelijk betrokken organisatie.

Dan is de vacature van Senior Internal Auditor bij DELA iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie