Veel internationale belangstelling voor het Internal Audit Ambition Model

12-09-2019

Na de succesvolle internationale lancering van het Internal Audit Ambition Model (IAAM) tijdens het IIA-Global congres in de USA, is in de zomermaanden hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de tool van het IAAM. De tool zal naast het bekende spindiagram van het self-assessment ook een aantal nieuwe rapportagemogelijkheden bieden, waaronder inzicht in de mapping van de resultaten naar de IPPF standaarden. Daarnaast zal ook de mogelijkheid van een real time benchmark worden geboden.

In een pilot is de tool door 25 CAE's uit Nederland en Frankrijk gebruikt en getest. Hieruit hebben wij veel positieve feedback ontvangen. Gebruikers zijn enthousiast om met de tool te werken.

De promotie-activiteiten resulteren inmiddels in wereldwijde interesse voor het IAAM. Wij kunnen dan ook met trots melden dat het IAAM afgelopen jaar door 250 CAE's uit 33 landen is opgevraagd. Dit was voor de Task Force IA Ambition Model en de ontwikkelaars van Zertic aanleiding om deze mijlpaal te vieren.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de 'finishing touch' van de tool. De laatste functionaliteiten en verbeteringen worden nu doorgevoerd en getest. Op het moment dat dat gereed is, zullen we hierover berichten.

Als je geïnteresseerd bent in de nieuwe tool, laat het ons weten via ambition@iia.nl zodat wij t.z.t. direct toegang kunnen verlenen tot deze nieuwe versie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie