Vernieuwde Audit Magazine Online live op 1 maart

25-02-2021

Op 1 maart gaat het vernieuwde Online Audit Magazine officieel live. In de afgelopen maanden heeft de redactie van Audit Magazine hard gewerkt aan dit nieuwe online platform voor de internal auditor.

Met het platform kunnen we jullie nog beter informeren, door met een hogere frequentie waardevolle artikelen, interviews en columns te delen. Daarnaast is er ruimte voor debat over de zaken die internal auditors bezighouden.

Het platform biedt de mogelijkheid om sneller interessante content te delen. Dus dat boeiende interview met Pieter Hasekamp, directeur van het Centraal Planbureau, ligt niet pas maanden later op de mat, maar staat vrijwel direct online.

Kruist Mark van Twist de degens met Ron de Korte en Jan Otten? Dan lees je dat online én kunt je je ook online mengen in de discussie!

Alle kopij van Audit Magazine uit 2020 en 2021 staat al online. Bovendien voegen wij binnenkort ook oudere kopij toe aan het platform. Hierdoor fungeert Auditmagazine.nl meteen als een archief waar je eenvoudig informatie kunt terugvinden.

MAAR: Doordat we twee keer per jaar een (extra dik) nummer van Audit Magazine blijven uitgeven, blijft ook het fysieke visitekaartje van het IIA bestaan én laten we online en print elkaar aanvullen en versterken.

Als redactie zijn we apetrots op het resultaat! We zien jullie dan ook graag online op Auditmagazine.nl!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie