20-03-2013
20-03-2013

Vervolgonderzoek: project auditing in Nederland 2013 – enquête

In 2010 heeft het IIA een publicatie uitgebracht over project auditing. Bijgaand de link naar een enquête in het kader van een vervolgonderzoek naar de rol van de auditor in projecten in Nederland. Het uitgangspunt is het in kaart brengen van huidige trends en ontwikkelingen met betrekking tot de rol(len ) van de auditor in projecten. In hoeverre is er bijvoorbeeld sprake van een verbreding van de meer traditionele assurance rol naar de meer adviserende- en participerende rollen zonder de onafhankelijkheid van de auditor in het gedrang te laten komen? Tevens komt in de vragen aan de orde welke methodes in de praktijk worden gebruikt om project audits uit te voeren.

Door deel te nemen aan de enquête kunt u kosteloos de resultaten ontvangen. Het onderzoek wordt geleid door Sam Huibers (tevens lid Commissie Vaktechniek IIA) en Björn Walrave (redactie Audit Magazine). Zij zijn voornemens zijn de resultaten - anoniem en geaggregeerd - verder te delen middels een publicatie en/of het organiseren van een rondetafelbijeenkomst voor degene die hebben bijgedragen aan het onderzoek.
U bereikt de enquête via de volgende link:

http://edu.surveygizmo.com/s3/1117859/Projectaudits-in-Nederland-2013  
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie