01-03-2016
01-03-2016

Vraag nu de IIA eventskalender aan

Het IIA is het jaar 2016 goed gestart met een prachtige eventskalender. De meeste jaarlijkse evenementen zijn hierin al opgenomen. Hoe is jouw nieuwe jaar gestart en wat zijn jouw verdere plannen voor 2016? Hoe kan de IIA Academy jou daarin het beste ondersteunen?

In samenwerking met de partners en trainers is er voor 2016 weer een interessant aanbod samengesteld. In de eventskalender zie je wat wij al in de planning hebben staan. Onze planning is echter dynamisch, we spelen graag in op jouw leerdoelen. Of het nu een open of inhoudstraining, een rondetafelbijeenkomst of coaching betreft, we helpen je graag verder vanuit onze expertise. Laat het ons horen en we zoeken graag mee naar de beste oplossing.

De gedrukte eventskalender kun je bij ons aanvragen zolang de voorraad strekt. Stuur hiervoor een mail met je postadres naar iia@iia.nl ovv Aanvraag eventskalender.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie