Vrijwilligers gezocht voor Fraude Film Festival

16-07-2019

Op 3 en 4 oktober 2019 strijkt het Fraude Film Festival voor zijn zesde editie neer in Eye Filmmuseum Amsterdam. Het organiseren van dit mooie festival gebeurt samen met vrijwilligers. Het FFF is nog op zoek naar enkele enthousiastelingen. Tijdens het Fraude Film Festival worden diverse thema’s rondom fraude nader belicht. Bij ieder thema wordt een film of documentaire vertoond die aansluit bij dit onderwerp.

Waarom vrijwilliger worden bij het FFF? Als vrijwilliger van het Fraude Film festival mag je natuurlijk beide dagen aanwezig zijn. Films kijken is voor de vrijwilligers dan ook gratis. Je krijgt daarnaast een uniek kijkje achter de schermen. Je leert nieuwe mensen kennen, onder wie professionals uit het fraudebestrijdings-werkveld. Tot slot biedt het Fraude Film Festival je relevante werkervaring, een mooie toevoeging aan je CV, maar bovenal: een erg leuke tijd bij het boeiendste festival van Nederland.

Lijkt het je interessant om als vrijwilliger mee te werken aan het Fraude Film Festival, meld je dan nu aan.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie